Online kijken en luisteren

Via YouTube: Open internet, vul op de adresregel in: www.youtube.com, druk op Enter. Vul in bij Zoeken: thomaskerk zierikzee en druk op het vergrootglas. U krijgt het kanaal van de Thomaskerk te zien. Zet deze in uw favorieten en abonneer u op dit kanaal. Of ga naar de website van de Thomaskerk www.thomaskerkzierikzee.nl . Klik onderaan het menu Informatief  op het logo van YouTube.

Live kijken naar de dienst via YouTube: Op zondagmorgen kort voor 10 uur naar het YouTube-kanaal van de Thomaskerk gaan. Als het goed is, staat de dienst bovenaan, ‘Nu live’. Anders even zoeken naar de goede datum.

Na afloop kijken naar de dienst via YouTube: De opnames van de diensten staan op datum – eerst het jaar, daarna de maand en dan de dag.

Via www. kerkomroep.nl : Bij Vind uw kerk invullen Zierikzee en op Zoeken klikken. U krijgt vier kerken te zien. Kies hieruit de Geref. Thomaskerk en klik er op. Druk daarna op Toevoegen aan “Mijn Kerken” . Daarna kunt u op de datum van uitzending een keuze maken: luisteren, kijken of opslaan